Navigatie

Ristorante Portofino is verhuisd!!!!!!

In een prachtig pand aan de Roode Steen 12 heeft de “Beste Italiaan van Hoorn” een nieuwe locatie geopend.

Een sfeervol en volledig nieuw ingericht restaurant aan het plein in het bruisende centrum van Hoorn.

Met een prachtig terras aan de Roode Steen, meer capaciteit binnen en een Mediterraan terras aan de achterzijde van het restaurant, kortom een aanwinst voor Hoorn en omgeving.

De karakteristieke sfeer van het restaurant, zoals u dat van de voormalige vestiging op het Nieuwland kent, blijft uiteraard behouden. Zoals de virtuoze kookkunsten van de (chef) koks, de schappelijke prijzen, de mooie kwaliteitswijnen en de uiterst vriendelijke gastvrouwen en heren.

Portofino Hoorn is al jaren lang bekend als specialiteiten restaurant met  Italiaanse en Sardijnse delicatessen; de altijd verse vis en schaaldieren, de huisgemaakte pasta’s, de vleesgerechten en de grote keus uit zelfgemaakte pizza’s.

De locatie Nieuwland, blijft ook gewoon Portofino, gericht op afhalen en bezorgen!!!

Maar binnenkort een bezoek aan de nieuwe locatie Roode Steen 12 is een “must” voor iedereen die van de goede Italiaanse keuken geniet.

Er verandert, buiten de locatie weinig;   7 dagen per week open, geschikt voor groepen, lunch, diner en evt. (familie) feestjes. Het team Portofino, zal onder leiding van de familie Marongiu voor jullie klaar staan!!!

Afhalen en bezorgen ( locatie Nieuwland)  0229 214127 of 0229 212048

Bovenkant